Uslovi korišćenja

Cene
Cene svih artikala su sa uračunatim PDV-om.
 

Plaćanje proizvoda
Proizvodi kupljeni putem internet prodavnice DecijiBicikli.rs mogu se platiti pouzećem ili Vašom uplatom pre slanja zahtevanih proizvoda na tekući račun kod Intesa banke - broj tekućeg računa 160-349226-95.

Dostava
Internet prodavnica DecijiBicikli.rs vrši isporuku traženih proizvoda putem kurirske službe. U slučaju oštećenja kupljenih proizvoda ili nekog drugog oblika nepravilnosti poželjno je to odmah prijaviti našem operateru na broj telefona 062/18-58-628

Troškovi dostave
Cena dostave:
Tricikl - 350,00 dinara
Bicikl - 390,00 dinara
Proizvodi čiji je zbirni račun ispod 20.000 dinara snosi kupac, a iznad 20.000 snosi internet prodavnica DecijiBicikli.rs.
 
Rok isporuke
Rok isporuke je od 2 do 7 radnih dana.
 
Izgled proizvoda
Slike proizvoda koje su prikazane na sajtu DecijiBicikli.rs su slike koje nama dostavljaju proizvođači, one se mogu razlikovati u stvarnosti s obzirom na postavke monitora na računaru kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na monitoru i slično. U slučaju gore navedenog neslaganja između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Na našem Youtube kanalu možete pogledati snimke određenog broja proizvoda kroz objektiv kamere, internet prodavnica DecijiBicikli.rs se trudi da Vam prikaže proizvode što realističnije.
 
Garancija
Svi proizvodi na internet prodavnici DecijiBicikli.rs su pod proizvođačkom garancijom.
 
Povrat novca
Sve proizvode koje kupite na sajtu DecijiBicikli.rs možete vratiti ako Vam se ne svide, uz obavezno originalno pakovanje, ne možemo prihvatiti proizvode koje nam vratite u neodgovarajućoj ambalaži - proizvode koji će sigurno pretrpeti oštećenja prilikom slanja nazad.
 
Dodatne informacije
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 062/18-58-628
 
Politika privatnosti
Internet prodavnica DecijiBicikli.rs se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima koji su bitni za naše poslovanje u smislu kupoprodaje proizvoda koje Vi želite. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla

Ukratko o nama

Deciji bicikli za decake devojcice

Naša internet prodavnica koja je u sastavu firme Apollo bike, specijalizovana je za guralice,tricikle i dečije bicikle. Na našem sajtu ćete napraviti pravi izbor prilikom kupovine tricikla, guralice ili dečijeg bicikla za dečake i devojčice . Višegodišnje iskustvo u poslu nam omogućava da sa lakoćom izađemo Vama u susret i zajedno izaberemo pravi poklon za vaše aktivne mališane.

Zašto izabrati nas?

Naručivanje možete izvršiti veoma lako i jednostavno preko našeg sajta ili pozivom na telefon 062/18-58-628. Naše ljubazno osoblje će primiti Vašu porudžbinu i isporučiti u najkraćem vremenskom roku.
Isporuka svih proizvoda putem AKS kurirske službe. Svi paketi su pažljivo zapakovani i zaštićeni od mogućih oštećenja usled transporta.
Naš sajt je uvek dostupan za pregled i naručivanje, čak i na mobilnim i tablet uređajima!
Svi proizvodi u našoj ponudi su novi, dolaze sa garancijom. Ukoliko posedujete LYONESS chashback karticu, ostvarujete dodatne pogodnosti u vidu popusta i povraćaja novca prilikom svake kupovine!

Pratite nas na FACEBOOK-u!!